"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 26/09/2006

El PSM exigeix responsabilitats pol铆tiques per la contractaci贸 irregular de la cap de gabinet d鈥橧mmigraci贸

Barcel贸 considera que 鈥淓ncarna Pastor ha de dimitir com a consellera, est脿 en joc la credibilitat de la Conselleria, i tamb茅 la de tot el Govern"El PSM exigeix al president del Govern, Jaume Matas, que depuri responsabilitats pol铆tiques per la contractaci贸 irregular de la cap de gabinet de la Conselleria d鈥橧mmigraci贸. Els nacionalistes han fet aquest petici贸 despr茅s de fer-se p煤blic que la Inspecci贸 de Treball ha obert un expedient i ha proposat una multa de 6.001 euros a la Conselleria d鈥橧mmigraci贸 per aquesta q眉esti贸.
El secretari general del PSM, Gabriel Barcel贸, considera que 鈥渆l Govern de les Illes Balears hauria de donar exemple i ser molt pulcre en la contractaci贸 del seu personal de confian莽a. Per貌 encara 茅s m茅s inacceptable que sigui precisament la Conselleria d鈥橧mmigraci贸 qui hagi contractat irregularment una estrangera. Amb quina autoritat moral pot la Consellera Pastor reclamar als empresaris de les Illes Balears el compliment de la llei?鈥. En aquest sentit, el dirigent nacionalista creu que 鈥淓ncarna Pastor ha de dimitir com a consellera, est脿 en joc la credibilitat de la Conselleria, i tamb茅 la de tot el Govern, perqu猫 hem de recordar que Matas es va treure de la m脿niga la creaci贸 d鈥檃questa conselleria a mitjan legislatura com si fos la panacea i ha quedat demostrat que nom茅s 茅s una paradeta dels populars per captivar vots鈥.
Finalment, el secretari general del PSM creu que el president Matas hauria d鈥檈xplicar quants de c脿rrecs de confian莽a t茅 contractats irregularment el seu Govern i si es considera aquest procediment adequat .
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: