"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/09/2006

El JEN critica que l鈥橝juntament d鈥橧nca deixi escapar les ajudes del Govern per a la realitzaci贸 d鈥檃ctivitats juvenils

Francesca Maria Pons, portaveu dels joves del PSM d鈥橧nca, critica la des铆dia de l鈥橝juntament que podria haver aconseguit del Govern fins a 7.000 euros per a projectes de dinamitzaci贸 juvenil per als joves d鈥橧nca.Els Joves d鈥橢squerra Nacionalista d鈥橧nca lamenten que l鈥橝juntament d鈥橧nca no hagi presentat cap sol路licitud a la convocat貌ria de subvencions per a entitats locals en mat猫ria d鈥檃ctivitats de dinamitzaci贸 per als joves en els seus territoris, convocada per la Direcci贸 General de Joventut. Francesca Maria Pons, portaveu dels joves del PSM d鈥橧nca, critica la des铆dia de l鈥橝juntament que podria haver aconseguit del Govern fins a 7.000 euros per a projectes de dinamitzaci贸 juvenil per als joves d鈥橧nca. Pons destaca que 鈥渓a manca de sensibilitat de la regidora de joventut d鈥橧nca contrasta amb l鈥檃ctitud demostrada per altres municipis de comarca com Binissalem (4.928,42Є), Campanet (3.425Є), Consell (4.603,79Є), Mancor (5.813,76Є), Selva (4.603,79Є) o Sencelles (5.223,53Є) que si han tengut present els seus joves鈥.

Els joves nacionalistes d鈥橧nca posen de manifest que la Regidoria de Joventut tampoc no s鈥檋a presentat a la convocat貌ria de subvencions en mat猫ria de serveis d鈥檌nformaci贸 jove i d鈥檜nitats informatives d鈥檌ntegraci贸 social. Francesca M. Pons recorda que 鈥渓a Conselleria de Presid猫ncia i Esports ha destinat fins a 83.500 euros a les entitats locals que mantenen serveis d'informaci贸 jove, reconeguts com a membres de la Xarxa de Serveis d'Informaci贸 Jove. Novament el desinter猫s del govern municipal del PP queda pal猫s si es compara amb les ajudes demanades per municipis amb un nombre de poblaci贸 semblant com Calvi脿 (4.496,15Є), Marratx铆 (3.853,85Є), Llucmajor (3.211,54Є) o Manacor (3.853,85Є) o amb municipis de la comarca com Binissalem (1.284,62Є), Campanet (1.284,62Є), Costitx (1.284,62Є), Lloseta (1.284,62) o Selva (1.284,62Є)鈥.

Els JEN d鈥橧nca tamb茅 deixen const脿ncia de qu猫 l鈥橝juntament tampoc no ha presentat cap sol路licitud a la convocat貌ria per adquirir b茅ns i equipaments inventariables de les instal路lacions juvenils municipals, a la qual la Conselleria de Presid猫ncia destinava fins a 70.000 euros.

Finalment, els joves nacionalistes es feliciten perqu猫 l鈥橝juntament d鈥橧nca rebr脿 una important subvenci贸 de la convocat貌ria per a la creaci贸 de noves instal路lacions juvenils. Francesca M. Pons afirma que 鈥渆stam content per l鈥檃rribada d鈥檃questa subvenci贸. Des del JEN fa m茅s de vuit anys que reclamam un Casal de Joves per a la ciutat. De fet, 茅s incre茂ble que una ciutat com Inca no compti encara amb unes instal路lacions d鈥檃questes caracter铆stiques. Per貌 el fet de qu猫 des de la regidoria de joventut no s鈥檋agin presentat a cap de les altres convocat貌ries d贸na una idea de quina 茅s la pol铆tica juvenil de l鈥橝juntament d鈥橧nca鈥. Segons Pons, 鈥渆st脿 clar que l鈥檈quip de Rotger dedica esfor莽os a trobar diners que li permetin tallar la cinta i fer-se fotos, i m茅s ara que venen eleccions!, per貌 despr茅s passa ol铆mpicament de demanar subvencions per a dur a terme activitats, per adquirir equipaments, per mantenir les instal路lacions i els serveis, etc. Si continuen aix铆, en tenir el Casal de Joves acabat, no sabran que fer amb ell!鈥
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: