"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/09/2006

Gabriel Barcel贸 participa als actes de celebraci贸 de l鈥橝lderdi Eguna del PNB

Gabriel Barcel贸 arrib脿 dissabte a Euskadi per assistir a una trobada a Sabin Etxea (seu del PNB) amb els dirigents nacionalistes en la qual es presentaren i contrastaren reptes i projectes pol铆tics.El secretari general del PSM, Gabriel Barcel贸, ha participat aquest cap de setmana dels diferents actes de celebraci贸 de l鈥橝lderdi Eguna que el Partit Nacionalista Basc commemora anualment el darrer diumenge de setembre a Foronda (Araba). El PNB commemora el 鈥渄ia del partit鈥 el diumenge m茅s proper al dia de Sant Miquel, patr贸 d鈥橢uskal Herria, aix铆 com del partit nacionalista.

Gabriel Barcel贸 arrib脿 dissabte a Euskadi per assistir a una trobada a Sabin Etxea (seu del PNB) amb els dirigents nacionalistes en la qual es presentaren i contrastaren reptes i projectes pol铆tics. Posteriorment, el dirigent del PSM va prendre part d鈥檜n sopar en el qual assistiren, com 茅s habitual, personalitats del PNB i els diversos convidats per la formaci贸 nacionalista basca.

El secretari general del PSM tamb茅 ha estat present aquest mat铆 als actes centrals del 鈥淒ia del Partit鈥 del PNB que s鈥檋a celebrat sota el lema 鈥淓uskaldum hitza (Paraula de basc)-La nostra paraula鈥. La festa dels nacionalistes bascos ha comen莽at amb la tradicional romeria, en la qual les diferents organitzacions municipals del PNB instal路len les seves 鈥渢xonzas鈥, com a punts de venda de begudes i dels productes m茅s t铆pics, amenitzats amb m煤siques, danses i esports tradicionals. A l鈥檃cte central de la festa, despr茅s de la hissada de la Ikurri帽a, han intervengut el lehendakari, Juan Jos茅 Ibarretxe, i el president del PNB, Josu Jon Imaz.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: