"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 23/09/2006

El PSM reclama la desclassificaci贸 de la urbanitzaci贸 de Muleta (S贸ller)

El PSM vol que s'aprofiti el proc茅s d'adaptaci贸 del Pla General d'Ordenaci贸 Urbana de S贸ller al Pla Territorial de Mallorca per a desclasificar la urbanitzaci贸 de Muleta.El PSM vol que s'aprofiti el proc茅s d'adaptaci贸 del Pla General d'Ordenaci贸 Urbana de S贸ller al Pla Territorial de Mallorca per a desclasificar la urbanitzaci贸 de Muleta. Els nacionalistes han presentat una al路legaci贸 en aquest sentit aprofitant que el PGOU de S贸ller es troba en aquest moments a exposici贸 p煤blica.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca explica que "la segona fase de Muleta ja estava prevista en el PGOU de 1981, amb par脿metres dels anys 70, i que l'ajuntament de S贸ller va aprovar per unanimitat sol路licitar la seva desclasificaci贸n el passat any".

Per la seva banda, Gabriel Barcel贸, secretari general del PSM afirma que "es tracta d'una de les 煤ltimes ocasions de protegir aquesta zona". Barcel贸 explica que a Muleta est脿 permesa la construcci贸 de 33 xalets en una zona natural que provocaria un fort impacte ambiental. "Ara 茅s hora de saber", insisteixen els dirigents nacionalistes, "si les recents declaracions de Maria Ant貌nia Munar contra el ciment era nom茅s un discurs a la galeria o si realment fa comptes canviar la seva pol铆tica territorial".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: