"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/02/2003

El PSM considera del tot injustificat el tancament d’un diari i la detenció de periodistes

El PSM-Entesa Nacionalista considera del tot injustificat el tancament del diari Euskaldunon Egunkaria. Segons els nacionalistes, el tancament d’un mitja de comunicació és un fet molt excepcional en un estat democràtic i de dret que, en aquest cas, no està gens justificat. El PSM-Entesa Nacionalista es mostra preocupat davant el tancament de l’únic diari en llengua basca i per la detenció d’alguns dels seus directius i periodistes. Ha estat sens dubte un cop molt fort per tots aquells que creim en la llibertat d’informació.

El PSM considera inadmissible la constant sospita a la que estan sotmeses, per part de les instàncies governamentals, aquelles persones que fan ús de la llengua i la cultura pròpia i defensen democràticament el legítim dret a l’autodeterminació del país.

Per al PSM, accions com aquesta no fa molt en favor d’una societat més tolerant i lliure. Al contrari, pot dificultar encara més la pau social i l’enteniment entre les persones. Així, el PSM vol manifestar la seva preocupació envers aquesta acció i demana un procés ràpid i transparent perquè no passi el mateix que en altres casos semblants.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: