"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 31/08/2006

El PSM d贸na suport a la manifestaci贸 en favor de l鈥檃utodeterminaci贸 del Poble Sahrau铆

Joana Llu茂sa Mascar贸 assegura que 鈥渞espectar i garantir el dret a l鈥檃utodeterminaci贸 dels pobles, exercit sempre en condicions de normalitat i llibertat, 茅s la millor manera de resoldre els forts conflictes nacionals existent i la sovint la millor vacuna per prevenir tensions i situacions violentes que mai s鈥檋aurien de donar鈥.El PSM d贸na suport a la manifestaci贸 en favor de l鈥檃utodeterminaci贸 del poble sahru铆 que l鈥橝ssociaci贸 d鈥橝mics del Poble Sahru铆 ha convocat per dem脿 divendres 1 de setembre a Palma. Els nacionalistes reiteren la seva solidaritat amb el Poble Sahari脿 i manifesten que el conflicte del S脿hara Occidental, que dura m茅s de tres d猫cades, ha de conduir-se immediatament cap a una soluci贸 pac铆fica i definitiva a trav茅s de l鈥檈xercici per part del poble sahari脿 del seu dret a la lliure determinaci贸.

Joana Llu茂sa Mascar贸, presidenta del PSM i diputada al Parlament de les Illes Balears, considera que 鈥渞espectar i garantir el dret a l鈥檃utodeterminaci贸 dels pobles, exercit sempre en condicions de normalitat i llibertat, 茅s la millor manera de resoldre els forts conflictes nacionals existent i la sovint la millor vacuna per prevenir tensions i situacions violentes que mai s鈥檋aurien de donar鈥. En aquest sentit, la dirigent nacionalista afirma que 鈥渘o es pot retardar m茅s la celebraci贸 del refer猫ndum d鈥檃utodeterminaci贸 del Poble Sahrau铆. 脡s immoral鈥.

La diputada del PSM adverteix al Govern espanyol que 鈥渓a solidaritat amb el poble sahari脿 exiliat en el desert de Tinduf no es demostra nom茅s amb ajudes que puguin pal路liar les seves dram脿tiques condicions de vida, sin贸 amb l鈥檈stabliment d鈥檜na pol铆tica clara que permeti resoldre d鈥檃rrel la injusta situaci贸 que pateix鈥. Segons Mascar贸, 鈥渓鈥橢stat Espanyol ha d鈥檃ssumir d鈥檜na vegada per totes la seva responsabilitat hist貌rica i jur铆dica en el proc茅s de descolonitzaci贸 del S脿hara Occidental鈥.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: