"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 30/08/2006

El PSM qualifica de cortina de fum la reuniĂł entre Matas i Zapatero

Mascaró afirma que “una trobada entre el president del Govern de les Illes Balears (comunitat que està a la cua en inversions estatals) i el president del Govern de l’Estat s’ha de plantejar amb objectius clars per resoldre necessitats i no com una trobada informal en què un president diu que demana i l’altre no es compromet a res”.Joana Lluïsa Mascaró, presidenta del PSM i diputada al Parlament de les Illes Balears, qualifica de cortina de fum la reunió mantinguda ahir horabaixa entre Jaume Matas i José Luís Rodríguez Zapatero. Mascaró considera que “més que una reunió al més alt nivell ha estat la recerca d’un titular de premsa per part de Matas i un simple cobrir l’expedient per part de Zapatero”.

La diputada nacionalista afirma que “una trobada entre el president del Govern de les Illes Balears (comunitat que està a la cua en inversions estatals) i el president del Govern de l’Estat s’ha de plantejar amb objectius clars per resoldre necessitats i no com una trobada informal en què un president diu que demana i l’altre no es compromet a res”.

D’altra banda, els nacionalistes s’estranyen que el president Matas demani ara com a una prioritat la cogestió de l’aeroport quan el Partit Popular es va negar a acceptar la proposta del PSM d’incloure-ho a l’Estatut i va optar per un redactat ambigu que no obliga a res.

En referència a la resta de temes tractats, el PSM es mostra molt preocupat pel fet que l’únic punt amb acord mínimament segur siguin els convenis de carreteres, deixant de banda les inversions ferroviàries i en transport públic -que avui haurien de ser prioritàries - o sense entrar a fons en la preocupant situació dels jutjats.

Pel que fa als convenis de carreteres, el PSM espera que no s’inclogui la construcció del segon cinturó de Palma ni cap nova autopista a cap de les illes. “Només faltaria que els pocs doblers que arribin de l’Estat serveixin al PP per continuar destruint territori” ha afirmat Mascaró.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: