"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/08/2006

Sampol lamenta que no es pugui veure el futbol en català per culpa de l’acord entre Govern i Generalitat

El portaveu del PSM recorda que “tapar el senyal de TV3 va ser un invent de Jaume Matas i de Maria Umbert. Estic convençut que, si Voltor continuàs gestionant el senyal de TV3, dissabte hauríem pogut seguir el València-Betis en català”.Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament, lamenta que els ciutadans de les Illes Balears no puguin continuar amb les retransmissions en català dels partits de futbol de primera divisió. El portaveu nacionalista felicita la Corporació Catalana de Radió i Televisió (CCRTV) per haver arribat a un acord amb Mediapro pels drets televisius de la lliga professional de futbol i insta els responsables de TV3 a fer extensiu l’acord per a les Illes Balears.

Això no obstant, el diputat nacionalista considera que “el fet que sigui IB3 qui gestioni el senyal de TV3 a les Illes Balears suposa un greu impediment per poder veure les retransmissions a través de TV3”. Sampol tem que “la direcció d’IB3 no vulgui fer absolutament res per poder arribar a un acord amb Mediapro i TV3 per tal que els ciutadans de les Illes Balears puguin continuant veure el futbol en català”. En aquest sentit, el portaveu del PSM recorda que “tapar el senyal de TV3 va ser un invent de Jaume Matas i de Maria Umbert. Estic convençut que, si Voltor continuàs gestionant el senyal de TV3, dissabte hauríem pogut seguir el València-Betis en català”.

Pere Sampol recorda que “durant molts anys, la Generalitat va rebre pressions dels Governs de Canyelles i Matas perquè aquesta cedís la gestió del repetidor al Govern de les Illes Balears. Però el Govern de la Generalitat, i molt especialment el president Pujol, va comprendre que una eina de normalització i de país tan important com TV3 no podia estar en mans dels populars i continuaren confiant la gestió a Voltor i l’OCB. Lamentablement, Maragall i Bargalló regalaren el senyal al PP i ara patim les conseqüències”.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: