"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/08/2006

Els JEN exigeixen a Noves Generacions que rectifiqui les acusacions llançades contra els manifestants de Sa Marjal

Els joves nacionalistes no descarten interposar querella contra el dirigent de NNGG, Antoni Fuster, si no rectifica d’immediat les seves paraulesEls Joves d’Esquerra Nacionalista (JEN-PSM) exigeixen a Noves Generacions que rectifiqui d’immediat les acusacions llançades contra els assistents a la manifestació en defensa del Dret de Pas. Els joves nacionalistes volen que el president de NNGG, Antoni Fuster, demani disculpes als assistents després d’haver-los qualificats de “batasunos violents i radicals”. Antoni Noguera, secretari general dels Joves d’Esquerra Nacionalista, afirma que “no descartam interposar una querella contra Fuster si no rectifica d’immediat les seves paraules”.

Noguera assegura que “els qui ens manifestàrem dissabte a favor del dret de pas i en contra dels privilegis i el tracte de favor varem demostrar, com no podia ser d’altra manera, un comportament cívic exemplar que contrasta amb la violència verbal emprada pels dirigents de Noves Generacions”. “Noves Generacions i tots aquells que enterbolien l’ambient i auguraven una batalla campal s’han equivocat. Ara els toca demanar disculpes”.

El dirigent dels JEN-PSM considera que “els excessos verbals de Toni Fuster contribueixen a alimentar estereotips negatius sobre el jovent. Podem tenir idees i models de societat diferents, però entrar a desqualificar tot aquell que no pensa o actua com un mateix és un atac directe contra la convivència i la tolerància que diuen defensar”. Noguera assegura que “la immensa majoria de joves de Mallorca estan a favor del respecte i de la tolerància. Aquests intents de crispar la societat mallorquina, d’imposar una “Nova Mallorca” estan condemnants al fracàs”.

Finalment, els JEN lamenten profundament que el Director General de Joventut, Joan Francisco Galvez, participàs activament en la contramanifestació organitzada pel Circulo Balear. Segons l’entitat juvenil, “Galvez hauria de treballar en favor d’unes polítiques de joventut universals i de crear un espai d’enteniment i de col·laboració entre les distintes entitats juvenils, en contra d’alinear-se amb aquells que, sense cap raó, acusen el jovent de violents i radicals. Si es preocupa més dels privilegis d’un particular que de la llei de joventut, el que hauria de fer és dimitir de director general i dedicar-se a una altra cosa”
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: