"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/08/2006

Sopar a la fresca del PSM

Dins el calendari d'actes per a conmemorar els 30 anys del PSM-EN, se va realitzar el segon sopar a la fresca al monestir de la Real. Un sopar monogràfic sobre medi ambient i que tenia com a títol “La defensa del territori”. Al sopar hi assistiren prop d'un centenar d'afiliats i simpatitzats.Se va debatre sobre l’estat i les agressions patides a les Illes amb la participació de tres reconeguts activistes: Miquel Àngel March, portaveu del GOB, Joan Lluís Torres, arquitecte municipal i portaveu del PSM de Menorca, i Fanny Tur ,exconsellera de Medi Ambient i Cultura del Consell Insular d'Eivissa i Formentera i destacada activista en contra l'autopista d'Eivissa.

Els tres ponents presentats per Nanda Ramon, vicesecretària del partit nacionalista, coincidiren en que el model urbanístic implantat pel PP a les quatre Illes era demoledor i farcit d’interessos especulatius. En Joan Lluís Torres va incidir bastant en que la construcció del port esportiiu a Ciutadella només atenia a la pressió urbanística desmesurada que se volia projectar entorn d’ell i Fanny Tur recordà que a Eivissa, la situació era tan demencial que fins i tot autopistes es desviaven per no passar pels grans terrenys dels dirigents del PP, especialment Abel Matutes.

També coincidiren els tres convidats en remarcar positivament la creació de les plataformes ciutadanes independents i la seva mobilització en contra de la destrucció de les Illes per part del PP. Miquel Àngel March recordà positivament que el PP no havia pogut dur a terme per la pressió ciutadana molt de projectes especulatius, com per exemple el segon cinturó o la destrucció de Son Espases, i això era sinònim d’optimisme i alegria.

Per acabar l’acte, Biel Barceló, secretari general del PSM, enfatitzà en l’importància de guanyar les eleccions per fomentar un nou model de gestió basat en la protecció i en el benestar dels ciutadans, fent espais de participació perquè siguin ells mateixos que puguin decidir quin municipi volen.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: