"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 07/08/2006

El PSM demanar脿 informaci贸 sobre la reuni贸 "secreta" de Matas amb directius d'IB3

Els nacionalistes denuncien les despeses de la reuni贸 atesa la greu situaci贸 econ貌mica de l'ens p煤blic

Arran de les not铆cies aparegudes als mitjans de comunicaci贸 sobre la reuni贸 鈥渟ecreta鈥 que mantingu茅 el President Matas amb directius d鈥橧B3, el representant del PSM al Consell d鈥橝dministraci贸, ha presentat una bateria de preguntes a la directora de l鈥橢ns

Els nacionalistes demanen a la directora per quin motiu no es va informar al passat Consell d鈥檃dministraci贸 d鈥檜na reuni贸 tan significativa com aquesta. Igualment s鈥檌nteressen per la naturalesa de la reuni贸, els punts que es varen tractar i els criteris per a establir-los.

Tamb茅 demanen quins s贸n els motius per a organitzar de forma tan secreta la reuni贸 i, donada la situaci贸 econ貌mica de l鈥橢ns, si no es considera preocupant el cost desmesurat d鈥檜na reuni贸 d鈥檃questes caracter铆stiques.

El portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, Pere Sampol, recorda que durant el primer trimestre de l鈥檃ny 2006 la Directora d鈥橧B3 va exhaurir el pressupost que tenia previst per a tot l鈥檃ny i va demanar un cr猫dit de 30 milions d鈥檈uros al Govern de les Illes Balears.

Els nacionalistes es temen que aquesta reuni贸 ha servit per a preparar l鈥檈strat猫gia de la Televisi贸 Auton貌mica de cara a les properes eleccions auton貌miques i municipals del 2007.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: