"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/07/2006

El PSM DE BINISSALEM DENUNCIA LA MANCA DE ZONES VERDES AL POBLE.

El PSM constata una manca important de zones verdes a Binissalem

La normativa de planejament urbà estableix 5 m2 per habitant. Els mínims establerts reglamentàriament intenten garantir un equilibri entre el ciment i la natura per tal de fer més habitables les zones urbanes. Així idò, aquest ítem a Binissalem brilla per la seva absència.

Els nacionalistes de Binissalem opinen que l’equip de govern només vol fer quadrar estadísticament les normes subsidiàries damunt el paper fent així, a la pràctica, un poble més col·lapsat i inhabitable.

Precisament amb l’ànim de fer encabir les normes subsidiàries en la normativa urbanística vigent, el PSOE de Binissalem ha intentat incloure la zona recreativa de Can Arabí com a zona verda, per així arribar a aquests mínims del 5 m2 per habitant.

Així mateix, s’han grafiat com a zona verda carrers com per exemple el c/ Glòria, preferentment un carrer de trànsit rodat, i que per no tenir, no té ni una trista jardinera per poder dissimular aquesta atribució.

Les normes subsidiàries, actualment en fase de revisió final, i dictaminada la suspensió d’aprovació per la Comissió Insular d’Urbanisme per mor d’errades en la seva redacció, segons els nacionalistes, confirmen la tesi que Binissalem creix desmesuradament, sense límits de cap casta.

En aquest sentit, el PSM opina que l’actual equip de govern dona prioritat al desenvolupament urbanístic sense tenir en compte tot allò que dona qualitat de vida al ciutadà, com per exemple els espais lliures públics o zones verdes.



      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: