"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/07/2006

El PSM demana la retirada definitiva del projecte de l’Hospital de Son Espases

Els nacionalistes sol•liciten la compareixença de Castillo al ParlamentEl PSM demana al Govern que no perdi més temps, retiri definitivament el projecte de Son Espases i recuperi urgentment la construcció del nou Hospital de referència a Son Dureta.

Els nacionalistes afirmen que des del començament el projecte de Son Espases ha estat un cúmul de continus despropòsits que no han suposat altre cosa que retardar la possibilitat de comptar amb un nou hospital nou, a la vegada que incrementar les sospites que el canvi d’ubicació del nou hospital només responia a interessos urbanístics i especulatius.

El Grup Parlamentari del PSM ha demanat la convocatòria de la Comissió no Permanent de Salut i la compareixença de la consellera Castillo per tal de debatre el procés d’adjudicació i construcció del nou hospital. Joana Lluïsa Mascaró, diputada nacionalista, recorda que el Partit Popular va prometre un nou hospital, però no va dir a on: per tant és hora de recuperar el projecte iniciat pel Sr. Rodrigo de Santos i fer el nou hospital a Son Dureta per no privar més temps als ciutadans d’aquestes de les Illes Balears d’un hospital modern i amb les condicions necessàries.

El PSM també recorda que la consellera Castillo va prometre que les obres començarien el 2004 i ja duen un retràs de més de dos anys i que, per tant, no fa falta esperar ni més informes ni el dictamen del Consell Consultiu.

“És hora que el Govern i el Partit Popular recuperin el seny i un mínim de dignitat política, i això ara ja només ho poden fer apostant per la construcció del projecte inicial a Son Dureta”, ha afirmat Mascaró.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: