"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 24/07/2006

El PSM acompanyar脿 el BNG en la tradicional manifestaci贸 nacional a Santiago de Compostel.la

O BNG ha convidat Gabriel Barcel贸, secretari general del PSM, a participar dels actes que aquesta formaci贸 dur脿 a terme els propers 24 i 25 de juliol amb motiu de la celebraci贸 del Dia da P脿tria Galega. Antoni Noguera, secretari general dels JEN, tamb茅 formar脿 part de la delegaci贸 del PSM que prendr脿 part en aquests actes commemoratius.O Bloque Nacionalista Galego (BNG) ha convidat Gabriel Barcel贸, secretari general del PSM, a participar dels actes que aquesta formaci贸 pol铆tica dur脿 a terme els propers 24 i 25 de juliol amb motiu de la celebraci贸 del D铆a da P脿tria Galega. Antoni Noguera, secretari general dels Joves d鈥橢squerra Nacionalista, tamb茅 formar脿 part de la delegaci贸 del PSM que prendr脿 part en aquests actes commemoratius.

La comitiva del PSM acompanyar脿 els dirigents del BNG en la tradicional manifestaci贸 nacionalista que el 25 de juliol, Dia de la P脿tria Gallega, partir脿 de l鈥橝lameda, a Santiago de Compostel鈥a, sota el lema 鈥淪omos unha naci贸n鈥. Pel dilluns 24 est脿 previst que els dirigents del PSM assisteixin a la celebraci贸 del sopar de germanor que reunir脿 l鈥檈xecutiva del BNG i les diferents delegacions internacionals despla莽ades a Galicia.

El secretari general del PSM valora molt positivament les bones relacions existents entre el PSM i el BNG. No debades, a les darreres eleccions al Parlament Europeu, ambdues formacions nacionalistes formaren part de la coalici贸 Pobles d鈥橢uropa, juntament amb CIU, PNB i el Bloc Nacionalista Valenci脿. Barcel贸 tamb茅 recorda que el portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, Pere Sampol, particip脿 l鈥檃ny passat en els actes de celebraci贸 del Dia de la P脿tria Gallega i que a les darreres eleccions gallegues la vicesecret脿ria general, Nanda Ramon, feu el seguiment de la nit electoral a la seu del BNG.

Per la seva banda, els dirigents del BNG tamb茅 han participat en diverses ocasions dels actes organitzats pel PSM. Aix铆, per exemple, el dirigent del BNG, Xos茅 Manuel Beiras, ha participat en els sopars a la fresca del PSM i l鈥檃ctual portaveu del BNG al Congr茅s dels Diputats, Francisco Rodr铆guez, ha presentat distintes iniciatives a inst脿ncies del PSM. En aquest moments, Rodr铆guez t茅 presentada una proposici贸 no de llei respecte al projecte d鈥檈nfonsament de la fragata 鈥淏aleares鈥 a les aig眉es de les Illes Malgrat (Calvi脿).
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: