"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 14/07/2006

El PSM vol que Narbona revoqui el Decret que autoritza la ocupaci贸 del domini p煤blic de la Costa dels Pins

El nacionalistes tamb茅 sol鈥icitaran al Parlament que reprovi el conseller d鈥橢ducaci贸 i Cultura del Govern de les Illes Balears, Francesc Jes煤s Fiol, per certificar criteris pedag貌gics on s鈥檌nfringeix la llei i es vulneren els drets dels ciutadans.El PSM ha presentat una proposici贸 no de llei per demanar al Parlament de les Illes Balears que insti la Ministre de Medi Ambient del Govern espanyol, Cristina Narbona, a revocar el Decret que autoritza a un particular la ocupaci贸 del domini p煤blic mitjan莽ant una construcci贸 il鈥egal a un espai de la Costa dels Pins de Mallorca. El nacionalistes tamb茅 sol鈥icitaran al Parlament que reprovi el conseller d鈥橢ducaci贸 i Cultura del Govern de les Illes Balears, Francesc Jes煤s Fiol, per certificar criteris pedag貌gics on s鈥檌nfringeix la llei i es vulneren els drets dels ciutadans.

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, exposa que 鈥渓a Ministre de Medi Ambient ha dictat un Decret que, a la pr脿ctica, suposa la privatitzaci贸 del domini p煤blic d鈥檜n espai ocupat per una piscina privada a la Costa dels Pins. Les condicions 鈥渋mposades鈥 al propietari de la piscina, de permetre visites guiades als escolars del municipi de Son Servera, s鈥檈mparen en suposats criteris pedag貌gics i d鈥檈ducaci贸 mediambiental, certiticats pel conseller d鈥橢ducaci贸 del Govern de les Illes Balears鈥. En aquest sentit, el portaveu nacionalista considera que cal preguntar-se: quins criteris pedag貌gics i quina educaci贸 medi ambiental es pot derivar d鈥檜na construcci贸 il鈥egal que envaeix el domini p煤blic impedint el pas, a que per Llei, tenen dret tots els ciutadans?

Finalment, el PSM demanar脿 al Parlament de les Illes Balears que insti la Ministre Narbona a emprendre les accions legals per tal de restituir la legalitat al citat espai i preservar el domini p煤blic.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: