"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 13/07/2006

El PSM vol que el Govern cedeixi el patrimoni de les Cambres a les cooperatives agrĂ ries i als ajuntaments

El grup parlamentari del PSM-Entesa Nacionalista ha sol•licitat la convocatòria urgent de la Diputació Permanent per tal de debatre i votar aquesta proposta.El PSM vol que el Govern de les Illes Balears cedeixi el patrimoni de les Cambres a les cooperatives agràries existents als municipis on estiguin ubicats aquests béns. Els nacionalistes també proposen que, en aquells municipis on no existeixi cooperativa agrària, el patrimoni de les Cambres Agràries sigui cedit a l’ajuntament corresponent. Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, ha fet aquesta proposta després que la Conselleria d’Agricultura i Pesca hagi anunciat la venda en pública subhasta del patrimoni de les Cambres Agràries.

El portaveu nacionalista recorda que “el patrimoni de les Cambres Agràries de les Illes Balears s’ha anat formant al llarg dels anys gràcies a les quotes dels agricultors i ramaders”. Sampol posa de manifest que “aquest béns mobles i immobles podrien ser de gran utilitat per al sector agrari. El Govern hauria de garantir que aquest patrimoni continuï al servei del camp i la millor manera de fer-ho és cedir-lo a les cooperatives agràries i als ajuntaments. El sector agrícola no està com per desfer-se del patrimoni, ans al contrari, necessita de tots els actius disponibles”.

Els nacionalistes consideren que el Parlament hauria d’instar el Govern de les Illes Balears a cedir el patrimoni de les Cambres a les cooperatives agràries i als ajuntaments. En aquest sentit, el grup parlamentari del PSM-Entesa Nacionalista ha sol•licitat la convocatòria urgent de la Diputació Permanent per tal de debatre i votar aquesta proposta.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: