"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/07/2006

Barceló avisa que constituir el bloc «serà una tasca que costarà anys»

En canvi, considerà més «factible» que abans dels comicis de 2007 s'hagi format una coalició amb aquestes forces com una «primera passa» cap al bloc i no descartà que es comencin a posar les bases d'una estructura comuna.J.TORRES.Palma. www.diaridebalears.cat

El secretari general del PSM, Biel Barceló, advertí ahir que constituir un bloc nacionalista i progressista que integri en una única organització aquest partit, Alternativa EU-EV i Esquerra Republicana «serà una tasca que costarà anys». En canvi, considerà més «factible» que abans dels comicis de 2007 s'hagi format una coalició amb aquestes forces com una «primera passa» cap al bloc i no descartà que es comencin a posar les bases d'una estructura comuna.

El dirigent nacionalista, que comparegué per presentar les activitats d'estiu organitzades per celebrar el trentè aniversari del partit, recalcà que el Bloc Nacionalista Gallec trigà deu anys a constituir-se com és ara. També insistí que la nova entitat mantendrà els tres pilars ideològics del PSM: progressisme, nacionalisme i ecologisme. «El projecte del PSM és totalment vigent» i «el Bloc serà el PSM», sentencià.

Barceló recordà que el PSM és la principal força de la futura coalició i, per tant, haurà de tenir-hi el pes que li «correspon». Amb tot, apuntà que en les negociacions no s'exigiran percentatges i admeté que «encara no s'ha xerrat de candidats», i això no passarà fins a finals d'estiu.

Pel que fa als pactes postelectorals, el PSM només els descarta amb el PP, però creu que just es podria arribar a acords amb UM si es deslligàs d'aquest partit.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: