"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/12/2002

El PSM dona suport a la manifestació en solidaritat amb Galícia convocada per diferents col·lectius gallecs

El PSM dona suport a la manifestació que diferents col·lectius gallecs han convocat per al proper dissabte 21 de desembre sota el lema “Savemos o mar e a súa xente” en solidaritat amb el poble gallec davant la catàstrofe del Prestige.

El PSM destaca que, en aquests moments, el poble gallec precisa de la solidaritat i de les mostres de suport de tota la comunitat internacional. En aquest sentit, el PSM valora molt positivament l’èxit de la convocatòria duta a terme pel GOB el passat 9 de desembre i felicita i encoratja a totes aquelles persones que estan lluitant dia a dia contra els efectes de la marea negra.

A parer dels nacionalistes es del tot imprescindible posar tots els mitjans disponibles per a que catàstrofes d’aquesta naturalesa no tornin a succeir mai més. En aquest sentit el PSM ha proposat la creació immediata de l’Agència Europea de Seguretat Marítima, la qual ha de garantir un sistema de control efectiu sobre el trànsit de mercaderies perilloses que asseguri una protecció suficient i ha de posar en funcionament una força medioambiental d’intervenció immediata que reuneixi experts i professionals que puguin actuar ràpidament i coordinadament en cas de produir-se una catàstrofe ecològica.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: