"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 20/04/2006

El PSM denuncia que el PP incompleix els acords plenarisEl Grup Municipal del PSM a l’Ajuntament de Palma durà al proper Ple tota una sèrie d’incompliments per part de l’Equip de Govern de diversos acords presos per la unanimitat de tots els grups polítics de Cort.

Aquests incompliments s’iniciaren el 2003 i duren fins avui. De fet, amb anteriors ocasions tant el PSM com els altres grups municipals han denunciat l’incompliment de desenes d’acords de Ple.

Segons Pere Muñoz, portaveu del PSM a l’Ajuntament de Palma, “ és vergonyós el tarannà tan poc democràtic que desprèn aquesta actitud de Catalina Cirer i el seu equip. El PP no pot continuar demanant que els ciutadans compleixin la llei quan ells mateixos l’incompleixen reiteradament. És molt greu que a una ciutat com Palma es devaluï d’aquesta manera el màxim òrgan de representació municipal i de visualització de la democràcia.”

En aquest sentit els nacionalistes duran al proper Ple diverses propostes recordant els acords incomplits. El PSM demanarà a la batlessa que compleixi amb la seva obligació i que aturi aquesta actitud tan il·legal com antidemocràtica.

Finalment, Muñoz ha afirmat que si segueix aquesta pràctica el PP està llençant un missatge demoledor a la ciutadania: “els plens de l’Ajuntament no serveixen per a res i cadascú pot fer el que vulgui”.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: