"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/04/2006

El PSM demana reconvertir la Feria d'AbrilEl Grup Municipal del PSM a l’Ajuntament de Palma ha demanat que l’Ajuntament de Palma fomenti de manera clara la interculturalitat i no la formació de getos. Per als nacionalistes l’Ajuntament fa un gran esforç amb la Feria d’Abril i, en canvi, no ho fa en el foment de la interculturalitat, en la contractació de mediadors socials i culturals, en la difusió de les manifestacions pròpies de cultura popular i tradicional entre els nouvinguts, etc.

En aquest sentit, Pere Muñoz ha afirmat que: “l’Ajuntament de Palma no s’ha d’encarregar d’organitzar la Feria d’Abril (amb un sistema de finançament estrany i irregular), a no ser que estigui disposat a organitzar tots els actes que li demanin: la Diada Nacional de Catalunya, el dia de les Lletres Gallegues, el dia de la Patria Basca, etc. El que té sentit, i és lo que proposam des del PSM, és que l’Ajuntament organitzi una gran Fira per la Interculturalitat on hi hagi un eix vertebrador, la nostra llengua i cultura, i totes les comunitats assentades a Palma puguin motrar la seva gastronomia, els seus costums, les seves dances, etc. Una Fira on hi hagi activitats pels més menuts i on s’impliquin les escoles. Una fira on es facin tallers de convivència, de coneixement, etc.”

Per als nacionalistes és importantíssima aquesta reconversió de la Feria i aquests programes d’interculturalitat per tal d’evitar la conflictivitat social i promoure la interrelació entre les cultures que són presents al nostre territori.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: