"La fermesa d'un somriure" SebastiĂ  Serra, en la memĂČria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 22/04/2006

El PSM vol que el Ministeri de Defensa cedeixi a l’Ajuntament d’Inca les instal·lacions del polvorĂ­ de Santa MagdalenaEl PSM vol que el Ministeri de Defensa cedeixi gratuĂŻtament a l’Ajuntament d’Inca les instal·lacions del polvorĂ­ de Santa Magdalena. Els nacionalistes plantejaran aquesta demanda al CongrĂ©s dels Diputats a travĂ©s de Carles Campuzano, diputat del grup parlamentari de ConvergĂšncia.

Francesca Vives, portaveu del PSM a l’Ajuntament d’Inca explica que “en aquesta legislatura, el Ministeri de Defensa ha dut a terme la cessions d’algunes instal·lacions militars a ajuntaments per al seu Ășs social. AixĂČ no obstant, malgrat les reiterades peticions fetes, no s’ha previst la cessiĂł del polvorĂ­ de Santa Magdalena”.

Vives recorda que “a proposta del PSM, l’Ajuntament d’Inca aprovĂ  per unanimitat sol·licitar a Defensa la cessiĂł del polvorĂ­ per al seu Ășs pĂșblic”. En aquest sentit, els nacionalistes lamenten que Pere Rotger no s’hagi pres seriosament aquesta iniciativa i hagi abandonat la reivindicaciĂł d’aquest espai per a la ciutadania inquera. “Platejarem aquesta demanda directament al CongrĂ©s del Diputats perquĂš estĂ  vist que Rotger s’ha interessat mĂ©s en la construcciĂł d’un desafortunat parc temĂ tic a Santa Magdalena que en la recuperaciĂł com a espai pĂșblic d’aquestes instal·lacions militars”, afegeix Francesca Vives.   

La portaveu nacionalista afirma que “l’enclau del polvorĂ­ del Puig d’Inca Ă©s un indret privilegiat per a tot Mallorca que es podria convertir en un espai d’Ășs pĂșblic Ăștil per als ciutadans, com un alberg per al jovent o d’altres equipaments de carĂ cter social”. Segons Xesca Vives, “cedir aquestes instal·lacions a la ciutadania d’Inca Ă©s una reclamaciĂł prioritĂ ria si no volem que el Ministeri de Defensa les acabi venent per especular, com ha fet amb altres instal·lacions militars”.

Els nacionalistes consideren una vergonya
que aquestes instal·lacions estiguin abandonades, tot i que compten amb un alt valor de cara al seu possible Ășs civil. En aquest sentit, la regidora del PSM afirma que “qualsevol persona que passi per davant del polvorĂ­ de Santa Magdalena pot comprovar amb els seus propis ulls que aquestes instal·lacions fa estona que han deixat de ser ‘un enclau de comunicacions estratĂšgic de la MediterrĂ nia’, tal com s’argumentava des del Ministeri per no cedir-les a l’Ajuntament. Aquesta excusa ja no s’aguanta per enlloc!”


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: