"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 24/04/2006

El PSM convoca la XVI marxa a la RealEl PSM, fidel a la seva lluita per la conservaci贸 del territori, en defensa dels espais rurals de Palma i com a mostra de suport al moviment Salvem la Real, convoca com cada mes, la Marxa a la Real.

La Marxa d鈥檃quest mes d鈥檃bril ser脿 la setzena que organitza la Federaci贸 de Palma per tal de donar suport al moviment ciutad脿 sorgit al voltant de la Plataforma Salvem la Real i tamb茅 per que no s鈥檕blidi la lluita per la preservaci贸 de l鈥檈ntorn del Monestir de la Real.

Al llarg d鈥檃quest mesos, hem realitzat la Marxa en companyia d鈥檈ntitats culturals diverses, sindicats, organitzacions juvenils, etc. En aquesta edici贸 comptarem amb la participaci贸 dels Escoltes de Mallorca que, d鈥檃questa manera volen evidenciar el seu comprom铆s en la preservaci贸 del nostre territori i patrimoni.

La marxa s鈥檌niciar脿 a les 19:30 a la pla莽a de Cort i previsiblement una hora i mitja despr茅s arribar脿 al Monestir de La Real, on mes rere mes els participants han estat rebuts per membres de la Plataforma amb un berenar, gelat a l鈥檈stiu i xocolata els mesos d鈥檋ivern.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: