"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/04/2006

El PSM critica durament la liquidaci贸 del pressupost de l鈥橝juntament de LlucmajorEl PSM critica que el pressupost de l鈥檃ny 2005 de l鈥橝juntament de Llucmajor es torni a tancar amb un d猫ficit, aquesta vegada de 313.203,28 euros,  complicant encara m茅s la delicada situaci贸 econ貌mica de les arques municipals.

Els nacionalistes afirmen am茅s, que d鈥檃cord amb el decret de liquidaci贸 signat pel batle Lluc Tom脿s, al d猫ficit s鈥檋i ha d鈥檃fegir un romanent de tresoreria negatiu de 3.347.488,71 euros i els m茅s de 20 milions d鈥檈uros de deute.

Joana Llu茂sa Mascar贸, portaveu del PSM a l鈥橝juntament, que est脿 a l鈥檈spera de poder veure tota la documentaci贸 per saber a qu猫 s鈥檋an destinat els fons municipals, afirma que demanar脿 explicacions a l鈥檈quip municipal del partit popular i exigir脿 la presentaci贸 d鈥檜n Pla de Sanejament que ja fa un parell d鈥檃nys que s鈥檋auria d鈥檋aver fet.

Segons Mascar贸 si l鈥檈quip de govern de l鈥橝juntament de Llucmajor no posa remei urgentment a la situaci贸 econ貌mica i milloren la seva gesti贸, perillaran els serveis que s鈥檕fereixen i les necess脿ries inversions actuals i futures al municipi i la ciutadania no s鈥檋o mereix.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: