"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/04/2006

El PSM demana al Consell que no vengui l'edifici de Carreteres 

www.diaridebalears.com

El PSM demana al Consell que no vengui l'edifici de Carreteres

J.T. Palma.

Els portaveus del PSM al Consell i a l'Ajuntament de Palma, Antoni Alorda i Pere Muñoz, presentaren ahir al·legacions per evitar la venda de l'edifici de Carreteres, ubicat a les Avingudes, i que el Consell de Mallorca ha començat a desafectar. El nacionalista Antoni Alorda comparà l'operació amb la que s'ha portat a terme a Can Domenge, perquè els ingressos no estan condicionats a cap funció social i el preu de venda de l'immoble, 4'6 milions d'euros, és, segons ell, inferior al de mercat. A més, criticà que el Consell es vengui edificis al mateix temps que paga lloguers.

Per altra banda, el portaveu del PSM a Cort, Pere Muñoz, recordà que l'Ajuntament i, per tant el PP, aprovà per unanimitat fer una oferta per l'edifici. En aquest sentit, instà els consellers del PP a ser conseqüents i no donar suport a l'operació de desafectació.

Els nacionalistes demanen que l'edifici, de 2.100 metres quadrats de superfície construïda, continuï sent públic i es destini a usos socioculturals o s0adscrigui al patrimoni públic de sòl i es destini a fer habitatges socials.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: