"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 09/04/2006

L’Entesa ha demanat al Consell que retiri les llicències temporals de taxis i que actuï integralment amb els transports

ENE ha presentat un recurs d’alçada contra la decisió del Consell de concedir llicències temporals de taxis i segueix sent la formació que presenta més iniciatives respecte del taxi i els transportsDavant la publicació del Pla d’Actuació en relació al Transport Públic de Viatgers en vehicle turisme per a l’any 2006 per part del Consell d’Eivissa i Formentera, l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) presentà el passat dia 3 recurs d’alçada on s’hi demanava a la màxima institució pitiüsa la seua retirada i que actuï correctament amb els taxis i el transport públic.

Els nacionalistes es mostren preocupats per la manca de rigor en l’actuació del PP del Consell i segueixen recordant-li que la concessió de 32 llicències de taxis estacionals és una mesura il·legal i que portarà l’Executiu insular a veure com se li plantegen diversos contenciosos. Des d’ENE es vol estalviar al poble d’Eivissa assistir a aquest espectacle i demanen la retirada del pla.

L’Entesa reitera en el recurs d’alçada que el Consell no pot atorgar llicències de taxis perquè la competència dels taxis és municipal. A la vegada, manifesta el descontrol que pot existir perquè hi hauria una nova flota de taxis que afegir a les cinc municipals i es demana quina policia hauria d’actuar. A més, la proposta és insuficient perquè 32 taxis només per al mes d’agost no solventaran el problema de la saturació dels minsos transports públics eivissencs.

En el recurs d’alçada, l’Entesa ha proposat al Consell que es deixi d’electoralismes barats, que vetlli perquè les normatives i reglaments que regulen els taxis es compleixin i que impulsi una llei del transport urbà que veritablement resolgui els problemes del transport d’Eivissa.

Els nacionalistes entenen que un sistema de transports públics modern i eficient faria disminuir la dependència del transport particular de molta ciutadania i faria innecessària la conversió de senzilles carreteres en autovies.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: