"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 17/10/2002

El PSM-Entesa Nacionalista presenta una proposició no de llei per augmentar les freqüències del tren d’Inca

El Parlament de les Illes Balears, a proposta del grup parlamentari PSM-Entesa Nacionalista, instarà al Govern de les Illes Balears a augmentar les freqüències del tren d’Inca.

Aquesta és una proposta que afectarà molt directament als usuaris actuals del tren, però que aposta directament per una millora en el servei de tren a Mallorca, amb la qual cosa s’espera que la millora també repercuteixi en un major ús d’aquest per part d’aquelles persones que fins ara no el feien servir.

Amb l’augment de freqüències proposada pel PSM, s’aconseguirà una major comoditat per a l’usuari que no s’haurà de veure tan restringit com en aquests moments als horaris de sortida i arribada del tren.

Una proposta, que per al diputat inquer del PSM, Antoni Alorda, no tan sols afectarà als usuaris del tren, sinó a tota la xarxa viària d’accés a Palma ajudant a descongestionar-la.

Amb l’augment de freqüències proposat pel PSM al Parlament, i aprovat per unanimitat, es continuarà apostant per una millora del servei per als milers d’usuaris d’aquest servei a zones com Inca, sa Pobla o Marratxí, que concentren el major nombre d’aquests.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: