"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 14/10/2002

Adhesi贸 a la concentraci贸 de la Mesa per al Transport aeri

El PSM vol manifestar el seu suport total a la campanya que du a terme la Mesa per a un Transport Aeri per tal de reclamar la declaraci贸 de servei p煤blic per a les l铆nies a猫ries interinsulars i entre les illes i la pen铆nsula.

La m茅s que justa reivindicaci贸 de la Mesa pret茅n acabar amb la greu discriminaci贸, i perjudicis econ貌mics, que ens causa a tots els menorquins la insularitat. Cal fer entendre als nostres governants que el transport aeri no 茅s per a nosaltres un luxe, sin贸 una necessitat.

En aquest sentit, des del PSM esperam que les declaracions fetes pel senador de Menorca per la coalici贸 PP-UCM, Jos茅 Segu铆, reconeixent, ara si, la necessitat d鈥檃ugmentar els descomptes en les tarifes a猫ries i aconseguir la declaraci贸 de servei p煤blic per a les rutes de Balears, no siguin, un altre cop, paper banyat. I esperam que el senador no es vegi sotm猫s un altre cop a la disciplina del partit estatal i s鈥檈xpressi aix铆 tamb茅 a Madrid.

El fet que en aquests darrers mesos la Mesa hagi recollit prop de 9000 signatures d鈥檃dhesi贸 demostra que aquest (resoldre els problemes del transport aeri) 茅s un tema que afecta i preocupa tota la societat menorquina. Per tant, 茅s una q眉esti贸 de just铆cia que s鈥檃tenguin les demandes que planteja la Mesa perqu猫, en definitiva, reflecteix l鈥檕pini贸 de tots els menorquins.

Per tot aix貌, des del PSM volem, en primer lloc, adherir-nos a la concentraci贸 convocada per la Mesa per al Transport Aeri per a aquest proper dissabte, 19 d鈥檕ctubre, a Ma贸.

En segon lloc, volem animar tothom a participar en aquesta concentraci贸, que comen莽ar脿 a les 12 del migdia a la pla莽a Miranda, en el transcurs de la qual es llegir脿 el contingut del manifest per a un transport aeri just i es lliuraran les signatures d鈥檃dhesi贸 recollides a la Direcci贸 Insular de l鈥橢stat a Menorca.

脡s important comptar amb el suport del m脿xim de gent possible ja que 茅s una ocasi贸 important per demostrar fins a quin punt el transport aeri (la manca de freq眉猫ncies, els alts preus, etc.) preocupa als ciutadans de l鈥檌lla!!

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: