"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 20/09/2002

El PSM-Entesa Nacionalista dóna suport a la mobilització de dia 25 de setembre a favor de les llibertats del poble basc

El PSM-Entesa Nacionalista donarà suport i mobilitzarà la seva militància per a la concentració de dia 25 de setembre que sota el lema “respectau la paraula del poble” ha convocat el Comitè de Solidaritat de Balears amb Euskal Herria.

Els nacionalistes consideren del tot necessària la mobilització ciutadana per defensar els valors democràtics que actualment es veuen afectats des de l'espanyolisme polític més reaccionari.

El PSM qualifica de molt greu la situació a la qual està conduint l'ofensiva que, en nom de l'estat de dret, s'executa contra el nacionalisme basc i que amaga la intenció de retallar els avanços d'autogovern de la resta de nacionalitats.

Els nacionalistes, a través del seu secretari d'organització, Joan Antoni Salas, s'han referit a les declaracions del president d'Extremadura Juan Carlos Rodríguez Ibarra. Salas ha manifestat que “demanar l'aplicació de l'article 155 de la constitució és una total irresponsabilitat. Intervenir i suprimir l'autonomia basca no farà res més que accelerar i agreujar la tensió institucional i social ja existent”.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: