"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 23/08/2002

EL PSM-EN CONTRARI A LA INSTAL路LACI脫 DE PLATAFORMES FLOTANTS A LA PLATJA D鈥橢S TRENC

Segons el PSM, el projecte presentat per Costes amb l'excusa de minvar la pressi贸 humana sobre aquest valu贸s espai natural pret茅n artificialitzar fortament l'entorn i aprofundeix amb la idea que t茅 el Ministeri de la protecci贸 dels espais naturals 煤nicament amb la finalitat recreativa i d'oci.

El PSM denuncia que algunes de les actuacions proposades pel Ministeri de Medi Ambient, com s贸n instal路lar plataformes flotants per allotjar hamaques i para-sols o b茅 reordenar infraestructures de “xiringuitos” que ocupen la mateixa platja o les dunes, s贸n propostes ecol貌gicament desbaratades i pol铆ticament desafortunades quan venen d'un departament que t茅 per finalitat la preservaci贸 del medi ambient.

El PSM recorda que, des de 1991, la LEN contempla que Es Trenc- Salobrar de Campos hauria de figurar dins el conjunt de parcs i reserves naturals de les Illes Balears. En aquest sentit, considera urgent establir un pla d'ordenaci贸 de recursos naturals i un pla de gesti贸 per a aquesta zona.

El PSM reclama al Ministeri que deixi d'encimentar el litoral balear i de potenciar l'artificialitzaci贸 de la costa amb projectes com aquest d'Es Trenc. En aquest sentit, el que hauria de fer el Ministeri 茅s prendre les mesures adients per preservar el litoral i la zona costanera, que en el cas d'Es Trenc hauria de realitzar-se en col路laboraci贸 de l'ajuntament de Campos i el Govern de les Illes Balears.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: