"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/06/2001

El PSM demana que els treballadors del Complex Hospitalari de Mallorca puguin incorporar-se a Son Llatzer amb les mateixes condicions que tenen en aquests moments

El PSM-Entesa Nacionalista es mostra en total acord amb els treballadors del Complex Hospitalari de Mallorca (CHM) quant a les seves demandes de cara a la pròxima incorporació a l’hospital de Son Llatzer. Des del PSM-Entesa Nacionalista es demana que quan aquest trasllat es faci efectiu, els treballadors conservin les mateixes condicions socio-laborals que tenen en aquests moments, inclosa l’antiguitat i les categories professionals, tal i com estan demanant els sindicats representants d’aquest col·lectiu.
En aquest sentit, el PSM-Entesa Nacionalista entén que l’INSALUD no està actuant, en tot el tema sanitari a les Illes, tal i com la realitat d’aquest país demanda. Aquesta no és més que una nova actuació destinada a fer més gran encara el greuge sanitari que pateixen les Illes Balears, que de cap manera es pot permetre que això continuï. Una situació que “queda resolta per als pròxims 25 anys”, segons paraules de l’ex-president del Govern Jaume Matas, pronunciades quan es firmà el protocol de col·laboració amb el que llavors era ministre de Sanitat, José Manuel Romay Becaría, a l’any 1998. Un protocol que pràcticament està intacte de llavors ençà, ja que els principals punts no han prosperat en cap direcció.
A tot això s’ha d’afegir la modalitat de fundació per a Son Llatzer, que el PSM-Entesa Nacionalista tampoc creu que sigui el més adient si no s’estableixen unes condicions dignes per als treballadors.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: