"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 23/08/2002

El PSM-Entesa Nacionalista considera imprescindible una revisi贸 a la baixa del PGOU de Calvi脿

L'agrupaci贸 local de Calvi脿 del PSM-Entesa Nacionalista demana a l'Ajuntament de Calvi脿 un canvi en el model urban铆stic i considera imprescindible una revisi贸 a la baixa del PGOU de Calvi脿. En aquest sentit, Dolors Fortesa-Rei, portaveu del PSM a Calvi脿, afirma que 鈥渄ia rera dia, evidenciam que la revisi贸 del PGOU del 2000 segueix permetent un creixement urban铆stic desmesurat, com demostra la imminent construcci贸 d'una nova promoci贸 immobili脿ria a la zona de Bendinat. M茅s encara, la darrera modificaci贸 del PGOU que est脿 promovent N谩jera permetr脿 continuar edificant a la zona de la Costa d'en Blanes鈥

El PSM fa una crida a Margarita N谩jera i al seu equip de govern perqu猫 canvi茂n aquest model urban铆stic excessivament desenvolupista, ja que aquest resulta insostenible i del tot innecessari per a un municipi com el de Calvi脿. En aquest sentit, Dolors Fortesa-Rei, afirma que 鈥渁quest equip municipal s'omple la boca de sostenibilitat mentre continua permetent una urbanitzaci贸 darrera l'altra. N谩jera ens t茅 avesats a una estrat猫gia publicit脿ria cosm猫tica, que t茅 molt poc a veure amb el que realment fan. Una vegada m茅s, ha quedat demostrat que el Pla General aprovat el 2000 amb els vots en contra del PSM, en comptes de ser molt m茅s restrictiu i contemplar el creixement zero, continua permetent un creixement urban铆stic desmesurat鈥.

Per tot aix貌, el PSM de Calvi脿 demana una revisi贸 del PGOU que tengui en compte la situaci贸 urban铆sitica del municipi i que aposti definitivament per la sostenibilitat. Dolors Fortesa-Rei recorda que 鈥渆l PSM ja havia demanat en el seu moment un canvi en el PGOU per desclassificar l'urbanitzable de Peguera Nord-Oest, despr茅s d'haver-se conegut les sent猫ncies favorables a la desclassificaci贸 efectuada pel Consell de Mallorca i la ratificaci贸 de la qualificaci贸 de Peguera Nord-Oest com a s貌l r煤stic鈥.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: