"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/07/2002

El PSM demana a l’ajuntament de Deià que compleixi la sentència que obliga a esbucar quatre xalets il·legals

El PSM-Entesa Nacionalista demana a l'Ajuntament de Deià que compleixi allò que la justícia li mana, i que no és res més que esbucar una sèrie de quatre construccions il·legals.

Ja fa molt temps que es dictà sentència favorable als demandants respecte la il·legalitat d'aquestes construccions, obligant a la demolició d'aquestes i encara és hora que l'Ajuntament de Deià faci qualque cosa al respecte.

Davant la demanda interposada davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, aquest dictà sentència el 1992 favorable a les demandes de demolició, i declarant que “els actes administratius impugnats, son contraris a dret i per tant queden anul·lats, ordenant la demolició dels quatre edificis”.

Davant aquesta es continuà amb un nou recurs al qual respongué, ja el Tribunal Suprem, fallant en favor de l'anterior dictamen, i per tant ordenant de nou la demolició dels edificis abans esmentats.

Davant aquests precedents, i dos anys després, no tan sols no s'ha actuat de forma contundent, si no que a més a més aquests xalets estan ocupats i amb quantiosos beneficis per als propietaris, ja que el tenen en règim de lloguer.

Així les coses, el PSM demana a l'Ajuntament de Deià que executi la sentència immediatament i esbuqui les cases objecte de la sentència, sense deixar passar més temps a l'especulació.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: