"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/07/2002

El PSM demana un major control de la venda il·legal de discs compactes a través d’una moció als ajuntaments

El PSM-Entesa Nacionalista presentarà a tots els municipis on hi té representació, una moció a través de la qual vol manifestar el suport a la SGAE, iniciadors de la campanya contra la pirateria discogràfica. A més a més, també es reclama al Govern de l'Estat, i en concret al Ministeri d'Hisenda la necessitat que l'IVA amb el qual es carrega els productes musicals sigui d'un 4%, el mateix que en altres elements culturals.

Aquesta moció parteix de la necessitat de trobar una solució a un problema que cada vegada es fa més gran, i que provoca més perjudicis entre els sectors comercials del país. A més a més, en els últims temps han proliferat en mercats ambulants la venda de CD pirates que vulneren de manera manifesta la legalitat vigent, i la competència d'intervenció policial contra els venedors pirates correspon a l'autoritat municipal, responsable de la convocatòria del mercat i de la concessió de llicencies de venda.

Per tot això el PSM vol primer de tot manifestar el seu suport a la campanya iniciada per la SGAE, al temps que demana al Govern de l'Estat la rebaixa de l'IVA al 4%, i demana una major presència policíaca, en especial els dies de mercat, per tal de vigilar que el desenvolupament de l'activitat comercial es produeixi segons la normativa vigent de protecció del consumidor i d'altres drets com podria ser el de la propietat intel·lectual.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: