"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 26/06/2002

El PSM s鈥檃dhereix al manifest d鈥檈lectes bascos i qualifica la llei de partits com a agressi贸 a la llibertat

El PSM avui ha expressat a Eusko Alkartasuna el seu suport i adhesi贸 al manifest d'electes bascos en defensa de la pluralitat pol铆tica. Els nacionalistes destaquen l'esperit democr脿tic que mou el document, i consideren que el projecte de llei de partits ataca directament la llibertat ideol貌gica, constituint una agressi贸 sense precedents al pluralisme pol铆tic.

聽Davant l''aprovaci贸 en el Senat de la Llei de partits impulsada pel PP, el PSM manifesta que es tracta d'un nou atac dels conservadors al sistema de llibertats amb la finalitat de castigar la discrep脿ncia pol铆tica.

El PSM afirma que aquest projecte de llei no contribuir脿 a la consecuci贸 de la pau ni a la normalitzaci贸 de la vida pol铆tica d'Euskalherria. Ans al contrari, refor莽ar脿 l'argument d'aquells que afirmen la impossibilitat de defensar, dins les regles de joc democr脿tic, totes les seves reivindicacions.

聽El PSM demana la retirada immediata del Projecte de Llei Org脿nica de Partits Pol铆tics i exigeix pol铆tiques valentes que apostin, des del di脿leg, per la resoluci贸 del conflicte, la normalitzaci贸 pol铆tica i la conviv猫ncia.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: