"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 22/06/2002

L’Entesa critica que el PP es negui a discutir la situació dels fixos discontinus al Senat i que Fajarnés no sàpiga defensar els interessos del conjunt de la societat d’Eivissa i Formentera

Una vegada més, l'Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE) ha de criticar el nul interès que mostra el PP en el desenvolupament del Règim Especial de les Balears (REB) i en la discusió dels problemes de les illes d'Eivissa i Formentera. La darrera mostra d'aquest menfotisme ha sét la negativa a discutir una comissió mixta Govern de les Illes Balears-Govern espanyol per tal d'analitzar la situació dels fixos discontinus a les illes després del decret-llei aprovat recentment pel Govern d'Aznar i les nefastes repercusions que tendrà, per exemple, sobre les prestacions de desocupació sobre el col·lectiu dels fixos discontinus. Aquesta negativa del PP era la resposta a una moció que havia presentat el senador per designació balear, Manuel Cámara, al ple de la Cambra Alta el passat dimecres, 19 de juny.

ENE recorda que en anteriors ocasions ja ha mostrat la seua preocupació pel “decretàs” del Govern espanyol i els seus efectes sobre els treballadors i, en especial, sobre els fixos discontinus a Eivissa i Formentera. A més, aquesta reforma, que és una imposició, segons els nacionalistes eivissencs, i atempta contra els drets i l'economia de molts treballadors, es produeix quan l'INEM reconeix que té superàvit.

L'Entesa lamenta profundament que el senador del PP per Eivissa i Formentera, Enrique Fajarnés, desconegui encara, a hores d'ara, que està obligat a defensar els interessos de tots els ciutadans i ciutadanes d'aquestes illes, siguin treballadors, empresaris o estudiants universitaris. Així ho demostrà en votar negativament a la proposta del senador de designació del Parlament de les Illes Balears, en conjunt amb la majoria del PP, oblidant-se de la seua condició d'eivissenc i demostrant que veu les coses d'igual forma que qualsevol altre senador del PP de l'Estat espanyol. ENE considera que l'escassíssim desenvolupament del REB és degut a que a l'Estat espanyol no volen entendre la insularitat i els problemes de les illes i a que estan representades al Senat per polítics que no entenen res del bé comú i que tenen la seua sensibilitat laboral tan lluny com Madrid es troba d'Eivissa.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: