"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/05/2002

ENE no comparteix les dequalificacions i el to emprat per part de l’Ajuntament d’Eivissa amb els dirigents dels grups ecologistes al voltant de l’assumpte de l’edifici del puig des Molins

L'Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE) vol manifestar que no comparteix de cap de les maneres les desqualificacions adreçades per l'Ajuntament d'Eivissa, a través d'un comunicat de premsa emès avui, divendres, cap als dirigents del GEN-GOB i d'Amics de la Terra, en resposta a les seues opinions expressades sobre el projecte de l'edifici al puig des Molins.

Els nacionalistes eivissencs entenen que un ajuntament, representant de tot un poble, no es pot demanar ni insinuar als dirigents d'unes associacions cíviques que cessin en les seues activitats. Aquesta qüestió només es pot realitzar a través dels seus associats en els ògans de d'aquestes organitzacions. Precisament, ENE el que valora és que el món de les associacions cíviques mantenguin vives les seues activitats i que es mostrin crítics quan pertoca, amb el consegüent rigor. Qualsevol administració ha d'acceptar aquestes regles del joc democràtic i defensar la seua postura, però mai demanar o insinuar que els dirigents de qualsevol organització cívica emprengui el camí.

Dit això, l'Entesa és sabedora de la preocupació que té l'Ajuntament d'Eivissa al voltant dels impactes del projecte al puig des Molins i li consta que s'estan buscant alternatives, aspecte del qual s'han fet ressò els mitjans de comunicació locals. ENE comparteix aquesta preocupació i voldria que es pugués fer alguna cosa, en el marc de la legalitat vigent.

Per tant, l'Entesa proposa a qualsevol organització cívica preocupada pel tema que demani informació a l'Ajuntament i que, una vegada aportada aquesta, emeti la seua opinió si ho considera escaient. ENE sempre s'ha manifestat a favor de rebre qualsevol organització preocupada per un tema i confia que en aquest cas, com en moltes altres ocasions ha demostrat el Consistori eivissenc, qualsevol petició d'informació serà atesa. Així, en aquesta qüestió concreta, l'Entesa recolzarà aquelles peticions d'informació, sempre que es formulin.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: