"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 31/05/2002

El PSM demana un major abast en la reforma de la Llei General Turística dirigida a evitar l’augment de places al conjunt de les Illes Balears

El PSM-Entesa Nacionalista creu necessari escometre la reforma de la Llei General Turística, de gran importància per a dur endavant un canvi de model turístic al conjunt de les Illes Balears, i no sols a Menorca, i fer-ho de forma que vagi dirigida a la contenció del nombre de places existents. El PSM creu que és necessari fer alguns canvis que recullin l'esperit del pacte del 99, que apunta cap a evitar que augmentin les places turístiques a les Illes.

D'aquesta manera, el PSM aposta per una reducció de les places existents modificant la llei d'intercanvi en alguns aspectes. El primer és el fet de que s'haurien d'eliminar dues places velles per cada plaça nova que es vol construir. Dins aquest mateix apartat, el PSM creu adient eliminar les excepcions existents com ara els hotels de cinc estrelles o els rurals, que no estan sotmesos a l'intercanvi de places. Així mateix el PSM considera que cal establir que la nova plaça ha d'estar ubicada a la mateixa zona turística d'on s'han eliminat les velles. Finalment els nacionalistes veuen igualment adient fer un canvi dirigit a que les places que s'eliminin a causa de l'intercanvi, siguin destinades a ús públic i no a tornar a edificar, tot i que no sigui per a finalitats turístiques.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: