"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/05/2002

Els JEN-PSM faran un sopar a Binissalem per mostrar el seu suport als regidors nacionalistes Jaume Pons i Catalina Bibiloni

Els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM faran un sopar a Binissalem demà divendres per mostrar el seu suport als joves regidors de Binissalem, Jaume Pons i Catalina Bibiloni.

Els joves nacionalistes opinen que la decisió d'abandonar el govern municipal que varen prendre els regidors del PSM, després de l'anunci fet pel batle de dur endavant l'execució del polígon, va ser encertada i molt valenta. L'actitud de Jaume Pons i Catalina Bibiloni demostra que és imprescindible la implicació dels joves en la política perquè aporten honestedat, coratge i independència en les seves decisions.

Segons els JEN, l'anunci fet pels regidors nacionalistes Jaume Pons i Catalina Bibiloni reafirmen que els dos joves regidors no participen de la política municipal per “ocupar una cadira”, sinó moguts per la seva voluntat de servei al poble i per defensar unes idees. En aquest sentit, han donat una bona lliçó de coherència política.

Els joves nacionalistes volen felicitar als seus companys Jaume i Catalina per la seva actuació i estan convençuts que les binissalemeres i els binissalemers valoraran també molt positivament la feina que estan realitzant a l'Ajuntament.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: