"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/03/2006

L鈥橢ntesa denuncia que el PP pret茅n "passar el mort" del port des Viver a Ports de Balears

ENE presentar脿 properament una iniciativa per impedir el port esportiu

NULL

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) denuncia el doble joc del PP en relaci贸 amb el port esportiu des Viver. Per una banda, el PP i persones molt afins a aquesta formaci贸 promouen i bene茂exen la construcci贸 d鈥檜n port esportiu as Viver que comportar脿 nombrosos impactes ambientals i territorials. Aix铆 les coses, no 茅s d鈥檈xtranyar que el PTI contempli aquesta infrastructura al lloc en q眉esti贸. Per altra banda, despr茅s de reunir-se la consellera Dom铆nguez amb vesins de la zona i constatar el rebuig al port esportiu i les seues conseq眉猫ncies, el PP ha de fer un lamentable paper 鈥損aper al qual ja t茅 molt acostumada Eivissa el portaveu del Consell- pe "passar el mort" de l鈥檃utoritzaci贸 del port a Ports de Balears, nou organisme de l鈥橢xecutiu balear.

Els nacionalistes demanen al PP d鈥橢ivissa que no intenti desviar la responsabilitat del port esportiu des Viver. Si el PTI no el contempl猫s, Ports no podria tenir possibilitats d鈥檃utoritzar-lo. Per altra banda, les 7.000 firmes que diuen que avalen la construcci贸 han set recollides per persones afins al PP i amb mentires, at猫s que el pl脿nol que es mostrava per recolzar la firma no era el definitivament presentat pels promotors.

Per altra banda, ENE constata que el PP vol jugar ara un paper de moderador despr茅s de veure que no hi ha nom茅s una empresa interessada en la concessi贸 del port esportiu, sin贸 que s贸n tres. Aleshores, per qu猫 va tardar tant poc temps el Consell Executiu en emetre informe favorable a la primera proposta? No ha tengut prou temps per emetre鈥檔 d鈥檃ltres en relaci贸 a les dues restants propostes? Aquestes q眉estions denoten, a judici dels nacionalistes, que al PP se li veu el llaut贸 d鈥檈star d鈥檃cord amb el port i amb els primers promotors.

L鈥橢ntesa reitera al PP que hi ha molta oposici贸 al port esportiu i que properament presentar脿 una iniciativa institucional per aturar la construcci贸 d鈥檃questa infrastructura que tant de mal pot causar al medi mar铆tim i terrestre des Viver i de ses Figueretes.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: