"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/05/2002

El PSM-Entesa Nacionalista exigeix la immediata dimissió del ministre Jaume Matas i del Fiscal Generalde l’Estat, Jesús Cardenal pel Cas Bitel

El PSM-Entesa Nacionalista creu que és urgent i extremadament necessària la immediata dimissió del ministre de Medi Ambient, Jaume Matas i del Fiscal General de l'Estat Jesús Cardenal, pel Cas Bitel.

Les investigacions en el cas de redireccionament de correu electrònic, dutes a terme pel fiscal del cas al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, deixa ja a les clares que hi ha indicis de delicte que apunten cap al que llavors era el president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per la qual cosa la seva dimissió ja hauria de ser una realitat fa molt temps.

Les contundents declaracions efectuades pel fiscal del cas a Balears, referents a que si Jaume Matas no fos ministre ja hauria estat imputat, acaben d'aclarir els pocs dubtes que podrien quedar al respecte de la presència de Jaume Matas dins tot aquest entramat. En aquest sentit, el PSM creu que urgeix la dimissió del ministre.

Pel que fa a aquest tema, el PSM demana la immediata dimissió de Cardenal, atenent a les seves actuacions passades en referència a altres casos, i sobretot en aquest concret després que el mateix fiscal del cas del TSJB hagi declarat que Cardenal li ha “prohibit” demanar la imputació del ministre Matas.

Davant aquestes actuacions, el PSM creu imprescindible que la instrucció del cas Bitel reemprengui la seva marxa ajustant-se a les proves i recomanacions que apunten cap a la imputació de l'actual ministre de Medi Ambient.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: