"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 16/03/2006

El PSM critica al PP per oposar-se al Congrés a què el Ministeri de Medi Ambient compri espais en el litoral

Alorda apunta que un dels objectius primers de l’adquisició de finques ha de ser evitar la urbanització del litoral encara no transformat, ja que la manca de sensibilitat i decisió del Pla Territorial de Mallorca, ha deixat una sèrie d’espais amenaçats

NULL

El PSM critica al PP per oposar-se ahir en el Congrés dels Diputats a què el Ministeri de Medi Ambient compri espais en el litoral de les Illes Balears. En aquest sentit, Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, afirma que “el Partit Popular ha donat l’esquena a les Illes Balears. Durant l’anterior legislatura, amb una política d’assetjament i ofegament contra el Govern del Pacte de Progrés, tot i que Jaume Matas era Ministre. Ara, que és President, les Illes Balears s’han convertit en una arma al servei dels interessos electorals de Rajoy mentre que el PP continua negant-li el pa i la sal als ciutadans de les Illes Balears. És inacceptable.”

Alorda explica que “des que la Ministra de Medi Ambient assumĂ­ el compromĂ­s d’adquirir espais del litoral mediterrani, el PSM ha fet tot el possible perquè les Illes Balears fossin beneficiĂ ries preferents d’aquesta iniciativa de compres, a causa de la rellevĂ ncia de les Illes com a destinaciĂł turĂ­stica i pels reconeguts dèficits d’inversiĂł pĂşblica de l’Estat”. El portaveu nacionalista recorda que “el PSM ha presentat tot un seguit d’iniciatives als ajuntaments dels municipis afectats, al CongrĂ©s dels Diputats (a travĂ©s del grup de Convergència) i al Consell de Mallorca. Moltes d’aquestes propostes han estat aprovades per unanimitat i d’altres, com la presentada al Consell de Mallorca, tambĂ© varen ser parcialment aprovades, tot i no comptar amb el suport del PSIB-PSOE”. 

Finalment, els nacionalistes apunten que un dels objectius primers de l’adquisició de finques ha de ser evitar la urbanització del litoral encara no transformat, ja que la manca de sensibilitat i decisió del Pla Territorial de Mallorca, ha deixat una sèrie d’espais amenaçats. En concret, des del PSM posen com a exemple Cala Blanca, a Biniorella, en el litoral d’Andratx, que ha començat les obres de dotació de serveis, o Muleta II en el Port de Sóller, entre d’altres.

En tot cas, el PSM es felicita de què la proposició socialista fos aprovada com també de les incorporacions fetes a instàncies de Convergència i Esquerra i ara confia que el Ministeri es mobilitzi de ver per aturar alguna de les urbanitzacions en tramitació.

ť
       Alorda apunta que un dels objectius primers de l’adquisiciĂł de finques ha de ser evitar la urbanitzaciĂł del litoral encara no transformat, ja que la manca de sensibilitat i decisiĂł del Pla Territorial de Mallorca, ha deixat una sèrie d’espais amenaçats

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: