"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/03/2006

El PSM vol que s鈥檃clareixin les den煤ncies sobre les pressions de l鈥橧SSEM a la Federaci贸 de Persones Majors de la Part Forana

Alorda considera que 茅s molt greu que Salamanca al路legui que dimiteix per la polititzaci贸 de l鈥檈ntitat i per les disputes amb el president de l鈥橧SSEM.

NULL

El PSM vol que s鈥檃clareixin les den煤ncies realitzades per l鈥檈xpresident de la Federaci贸 de Persones Majors de la Part Forana qui acusava a l鈥橧nstitut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca, ISSEM, de voler utilitzar l鈥檈ntitat en profit pol铆tic del Partit Popular.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, considera que 茅s molt greu que el president de la Federaci贸 de Persones Majors de la Part Forana, Josep Salamanca, al路legui que dimiteix per la polititzaci贸 de l鈥檈ntitat i per les disputes amb el president de l鈥橧SSEM i, per tant, cal aclarir aquests fets.

Alorda recorda que 鈥渧脿rem demanar al president de l鈥橧SSEM que expliqu茅s les acusacions per貌 la seva resposa ha estat que 鈥榚ra una opini贸 personal que ha estat contestada i rebutjada adequadament per la pr貌pia federaci贸鈥, tot i que Serra no aporta aquesta contestaci贸鈥.

Els nacionalistes consideren insuficients les explicacions d鈥橝ntoni Serra, atesa la gravetat de les acusacions i, per aix貌, volen que el Consell dooni l鈥檕portunitat a l鈥檈xpresident de la Federaci贸 de Persones Majors de la Part Forana, Josep Salamanca, de compar猫ixer en Comissi贸 informativa per explicar a tots els grups pol铆tics les seves den煤ncies i, si cal, que tamb茅 comparegui el nou President per dar-ne la seva versi贸鈥.

       Alorda considera que 茅s molt greu que Salamanca al路legui que dimiteix per la polititzaci贸 de l鈥檈ntitat i per les disputes amb el president de l鈥橧SSEM.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: