"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/05/2002

El PSM-Entesa Nacionalista creu molt negatiu cap a la imatge de Balears aturar l’aeroport en un diumenge de juny

El PSM-Entesa Nacionalista creu molt negatiu tancar l'aeroport de Son Sant Joan durant unes hores en un diumenge de juny, moment en el qual l'aeroport està en ple funcionament, de cara a la imatge de les Illes Balears a l'exterior.

Durant el temps que estarà tancat al trànsit aeri comercial Son Sant Joan, està previst que hi hagi un moviment d'uns 10.000 passatgers, que si es duu endavant aquesta acció, veuran com els seus vols pateixen demores importants per acumulació de vols. Un aspecte que cap favor li pot fer a la imatge de les Illes Balears. Però a més a més d'aquests 10.000 passatgers, cal tenir en compte que altre nombre indefinit d'usuaris de Son Sant Joan aquest dia poden veure com els seus vols es retarden i han de fer hores o be a l'aeroport de sortida, o be al mateix Son Sant Joan fins a descongestionar l'embós causat hores abans.

El PSM creu que aturar l'activitat de l'aeroport de Palma en aquestes condicions pot perjudicar en la imatge exterior i interior de les Illes Balears amb la conseqüent trava econòmica que això pot causar en aquests moments.

El PSM considera injustificable i fora de tota lògica que unes exhibicions aèries de les Forces Armades, que no tenen cap rellevància, col·lapsin l'aeroport de Son Sant Joan en plena temporada turística.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: