"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/03/2006

El PSM ridiculitza que el Consell rifi una moto en la inauguració de la carretera de Muro

Els nacionalistes consideren que aquestes festes d’inauguració són una mostra de la frivolitat i la banalitat en què està caient l'exercici de la gestió política.

NULL

“Sabíem que UM venia motos, ara ja les regala”, així comença la valoració que fa Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, de la iniciativa del Consell de sortejar demà dissabte una motocicleta entre els assistents a la inauguració de les obres de millora de la carretera entre Inca i Muro.

El PSM demana la institució presidida per Maria Antònia Munar el cost de la festa d'inauguració, inclosa la motocicleta que es sortejarà, i consideren que tant el Govern com el Consell gasten de demés en aquestes ocasions. En aquest sentit, recorden que “el festival” per la inauguració de la Ronda Sud d’Inca va costar de l’ordre de 60.000 euros.

El PSM també suggereix substituir la moto per bonos d’autocar o de tren a tots els assistents.

Tanmateix, els nacionalistes consideren que aquestes festes d’inauguració són una mostra de la frivolitat i la banalitat en què està caient l'exercici de la gestió política. A parer del PSM, les institucions han de fer la seva feina sense necessitat de tanta comèdia i recorden altres episodis inadequats del govern del Consell com ara fer unes matances en un centre de restauració arqueològica com és Son Rossinyol.


       Els nacionalistes consideren que aquestes festes d’inauguració són una mostra de la frivolitat i la banalitat en què està caient l'exercici de la gestió política.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: