"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 02/03/2006

El PSM exigeix al Govern de ZP que mantengui la programaci贸 de TVE i de RNE a les Illes Balears

Vicens considera que 鈥渓a reducci贸 de les hores de desconnexi贸 i de programaci贸 pr貌pies d鈥檃quests centres 茅s un atemptat contra la concepci贸 plurinacional de l鈥橢stat espanyol i contra el servei p煤blic d鈥檃quests mitjans鈥.

NULL

El PSM exigeix al Govern espanyol que mantengui la programaci贸 de TVE i de RNE a les Illes Balears. Els nacionalistes consideren inacceptables les retallades anunciades per la direcci贸 de RTVE, que suposar脿 la desaparici贸 de la programaci贸 que es donava a trav茅s del segon canal de Televisi贸 Espanyola ide RNE 5.

El PSM anuncien que presentaran iniciatives al Parlament de les Illes Balears i al Consell de Mallorca per evitar el retall de les emissions en llengua catalana. Els nacionalistes afirmen que, lluny d鈥檃cceptar aquesta retallada de la programaci贸, sol路licitaran al Govern espanyol que incrementi les hores de desconnexi贸 i la programaci贸 pr貌pia a les Illes Balears.

Gabriel Vicens, secretari general del PSM, valora molt positivament el treball realitzat pel centre territorial de Televisi贸Espanyola a les Illes Balears i per RNE i destaca la seva contribuci贸 a la normalitzaci贸 ling眉铆stica i a la informaci贸 local. El secretari general del PSM considera que 鈥渦ns mitjans p煤blics, com s贸n TVE i RNE han de continuar desenvolupant aquesta tasca. La reducci贸 de les hores de desconnexi贸 i de programaci贸 pr貌pies d鈥檃quests centres 茅s un atemptat contra la concepci贸 plurinacional de l鈥橢stat espanyol i contra el servei p煤blic d鈥檃quests mitjans鈥. En aquest sentit, Vicens insta Francesc Antich a qu猫 no permeti que el Govern del PSOE dugui a terme aquestes dr脿stiques retallades.

Els nacionalistes consideren que el pla de sanejament econ貌mic de la corporaci贸 no pot servir d鈥檈xcusa per imposar un model centralista i uniforme de la televisi贸 i la r脿dio p煤blica. El PSM afirma que el sanejament econ貌mic de l鈥檈ns p煤blic ha de passar per la supressi贸 de despeses excessives i sup猫rflues i no per la retallada de la programaci贸 dels centres territorial, que compleixen un servei p煤blic inq眉estionable鈥.

Finalment, els nacionalistes destaquen la professionalitat dels treballadors de TVE i de RNE a les Illes Balears i mostren la seva preocupaci贸 per la p猫rdua de llocs de treballs que podrien produir-se amb aquestes retallades.

       Vicens considera que 鈥渓a reducci贸 de les hores de desconnexi贸 i de programaci贸 pr貌pies d鈥檃quests centres 茅s un atemptat contra la concepci贸 plurinacional de l鈥橢stat espanyol i contra el servei p煤blic d鈥檃quests mitjans鈥.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: