"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 02/03/2006

El PSM demana al Consell de Mallorca que actu茂 davant el tancament de la Televisi贸 d鈥橝ndratx per part d鈥橦idalgo

Els nacionalistes critiquen amb duresa la deplorable actitud del batle Hidalgo per tancar un mitj脿 de comunicaci贸 sense cap justificaci贸 alguna.

NULL

El PSM ha demanat al Consell de Mallorca que actu茂 despr茅s que el batle d鈥橝ndratx, Eugenio Hidalgo, hagi clausurat les instal路lacions en les quals estan ubicats els repetidors de TV Andratx. Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, considera que la instituci贸 mallorquina no pot restar al marge d鈥檃questa q眉esti贸 perqu猫 la freq眉猫ncia televisiva est脿 cedida al Consell de Mallorca.

Els nacionalistes critiquen amb duresa la deplorable actitud del batle Hidalgo per tancar un mitj脿 de comunicaci贸 sense cap justificaci贸 alguna. Des del PSM tamb茅 q眉estionen les males maneres amb que s鈥檋an dut a terme aquest tancament amb el canvi de pany de les instal路lacions que impediren als responsables entrar al recinte televisiu. Alorda considera que 鈥渁quests fets i aquesta manera d鈥檃ctuar no s贸n pr貌pies d鈥檜na instituci贸 democr脿tica, sin贸 m茅s aviat tot el contrari鈥. 

Alorda denuncia el cinisme del PP 鈥渜ue es dedica a donar lli莽ons a tothom, s鈥檕mple la boca, al莽a banderes i recull signatures en nom de la llibertat d鈥檈xpressi贸, per貌 despr茅s es dediquen a tancar televisions, r脿dios, diaris i tot tipus de mitjans de comunicaci贸. Avui ha tocat a la televisi贸 d鈥橝ndratx, fa uns mesos era Pere Rotger qui expulsava a l鈥檕posici贸 de la r脿dio municipal d鈥橧nca... 脡s indecent!鈥

El portaveu nacionalista considera que 鈥渆l projecte de Televisi贸 de Mallorca ha nascut, entre d鈥檃ltres raons, precisament per donar cobertura a totes les televisions locals que la pol铆tica sect脿ria i excloent del Govern de les Illes Balears havia deixat sense freq眉猫ncies. No es pot permetre que es tanquin d鈥檃questa manera uns mitjans de comunicaci贸 que compleixen una labor social important, i molt manco, que aix貌 es faci per interessos partidistes i amb vocaci贸 de censura鈥.

       Els nacionalistes critiquen amb duresa la deplorable actitud del batle Hidalgo per tancar un mitj脿 de comunicaci贸 sense cap justificaci贸 alguna.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: