"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/02/2006

El PSM denuncia que membres del PP intimiden a pensionistes perquè firmin contra l’Estatut de Catalunya

Els nacionalistes asseguren que des de les files populars s’han adreçat a col·lectius i associacions de la Tercera edat per amenaçar-los i enganyar-los dient que si l’Estatut de Catalunya s’aprova deixaran de cobrar les seves pensions.

NULL

El PSM denuncia que membres del Partit Popular de les Illes Balears estan intimidant a persones majors i pensionistes perquè firmin contra l’Estatut de Catalunya. Els nacionalistes asseguren que des de les files populars s’han adreçat a col·lectius i associacions de la Tercera edat per amenaçar-los i enganyar-los dient que si l’Estatut de Catalunya s’aprova deixaran de cobrar les seves pensions.

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, s’ha adreçat a Jaume Matas, president de les Illes Balears i també del Partit Popular, per demanar-li si té constància de què alguns dels seus correligionaris mantenen aquestes pràctiques caciquistes. Sampol considera aquestes pràctiques indignes i absolutament reprovables dins un sistema democràtic. En aquest sentit, el portaveu nacionalista afirma que “hi ha diverses maneres d’intentar carregar-se una democràcia. Una d’elles és donar un cop d’estat, una altra és practicar el caciquisme, la mentida i l’extorsió”.

Sampol considera que “la catalanofòbia d’alguns dirigents ha fet embogir tot el Partit Popular. Mariano Rajoy parla de la persecució del castellà a Catalunya. El conseller Fiol es treu de la màniga la qüestió del trilingüisme. Al País Valencià, PP i PSOE es posen d’acord per parlar de “l’idioma valencià” a l’Estatut. Tot plegat és autèntic despropòsit!”

Segons el portaveu del PSM, “avui, el PP Ă©s un partit ancorat a l’extrema dreta, que ha fet de la mentida i de la crispaciĂł la seva estratègia permanent. Els populars han perdut la dignitat i qualsevol credibilitat. És trist, molt trist, que les aspiracions ministerials de Jaume Matas arrosseguin el PP balear cap a aquests extremisme sense vergonya”.  

ť
       Els nacionalistes asseguren que des de les files populars s’han adreçat a col·lectius i associacions de la Tercera edat per amenaçar-los i enganyar-los dient que si l’Estatut de Catalunya s’aprova deixaran de cobrar les seves pensions.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: