"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/02/2006

El PSM acusa a Ramon Socies de cedir les forces de seguretat per carregar contra els afectats per les autopistes d鈥橢ivissa

El PSM considera que, amb la seva actuaci贸, Ramon Socias est脿 avalant l鈥檃ctuaci贸 irregular del Govern de les Illes Balears i del Consell d鈥橢ivissa i Formentera.

NULL

El PSM acusa al delegat del Govern espanyol, Ramon Socias, de cedir les forces de seguretat de l鈥橢stat per carregar contra els ve茂ns d鈥橢ivissa afectats per les obres de l鈥檃utopista d鈥橢ivissa. Els nacionalistes han fet aquestes declaracions despr茅s que aquest mat铆 els operaris de la constructora hagin fet entrar les m脿quines en dues cases i uns negocis de planters ajudats per uns 80 agents de la Guardia Civil i de la Policia Nacional. Els propietaris de les finques afectades (Can Toni Malalt i Can Josep Malalt) no es consideren degudament expropiats i es veuen indefensos davant l鈥檃ctuaci贸 de les forces de seguretat de l鈥橢stat.

El PSM considera que, amb la seva actuaci贸, Ramon Socias est脿 avalant l鈥檃ctuaci贸 irregular del Govern de les Illes Balears i del Consell d鈥橢ivissa i Formentera. En aquest sentit, Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears demana al delegat del Govern espanyol que eviti aquestes actuacions tan agressives i desproporcionades fins que no hagi una sent猫ncia ferma que defineixi clarament els termes de les expropiacions i de les obres.

Sampol recorda que 鈥渜uan Catalina Cirer era delegada del Govern espanyol hi va haver durant 15 dies les m脿quines excavadores aturades davant la seu del Govern de les Illes Balears i les forces de l鈥檕rdre no varen actuar en cap moment鈥. En aquest sentit, el portaveu nacionalista es demana 鈥減er qu猫 hi ha ara tant inter猫s en intervenir? Per qu猫 les forces de seguretat no defensen els ve茂ns d鈥橢ivissa que contemplen estupefactes com estan arrasant els seus negocis i les seves propietats?鈥 

       El PSM considera que, amb la seva actuaci贸, Ramon Socias est脿 avalant l鈥檃ctuaci贸 irregular del Govern de les Illes Balears i del Consell d鈥橢ivissa i Formentera.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: