"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/02/2006

El PSM d贸na suport a la Plataforma No Volem Autopista

La diputada Joana Llu茂sa Mascar贸 acompanyar脿 els membres de l鈥橢ntesa Nacionalista d鈥橢ivissa que tamb茅 prendran part en la manifestaci贸

NULL

Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM al Parlament de les Illes Balears, participar脿 aquest vespre en la manifestaci贸 convocada per la Plataforma No Volem Autopista d鈥橢ivissa. La diputada nacionalista acompanyar脿 els membres de l鈥橢ntesa Nacionalista d鈥橢ivissa que tamb茅 prendr脿 part en la manifestaci贸. D鈥檃questa manera, Mascar贸 i el secretari general d鈥橢NE, Maurici Cuesta, volen deixar clar el suport de la federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista a les reivindicacions de la plataforma ciutadana. Segons Mascar贸 鈥渁quest dies ha hagut intents de desacreditar la plataforma i deslegitimar la manifestaci贸 d鈥檃vui, per aix貌 hem considerat oport煤 fer m茅s expl铆cit encara el nostre suport a aquestes reivindicacions鈥.

Mascar贸 critica la pol铆tica d鈥檃utopistes que estan duent a terme el Govern de les Illes Balears i el Consell d鈥橢ivissa i Formentera. En aquest sentit, la diputada del PSM afirma que 鈥渁questa d猫ria del PP per urbanitzar desenfrenadament l鈥檃rxip猫lag i construir autopistes a balquena tendr脿 unes grav铆ssimes conseq眉猫ncies que afectaran molt negativament sobre el medi ambient, l鈥檈conomia i la qualitat de vida dels ciutadans de les Illes鈥.

Segons la diputada del PSM, 鈥渢ot i que el Govern parli eufem铆sticament de 鈥渄esdoblament鈥, la realitat 茅s que hi haur脿 trams de sis vials en tot dos sentits. Aquest tipus de projectes s贸n injustificables i absolutament desproporcionats per a una illa com Eivissa, a m茅s de suposar un malbaratament exorbitant de recursos p煤blics i una apropiaci贸 immoral de b茅ns privats鈥.

       La diputada Joana Llu茂sa Mascar贸 acompanyar脿 els membres de l鈥橢ntesa Nacionalista d鈥橢ivissa que tamb茅 prendran part en la manifestaci贸

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: