"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 11/02/2006

Els JEN-Ciutat denuncien la manca de polĂ­tiques juvenils a Palma

El portaveu dels joves del PSM de Ciutat, Antoni Noguera, ha comentat que “d’una vegada per totes s’han de fer polítiques integrals per joves que donin pas a un projecte de vida digne".

NULL

El JEN-PSM de ciutat han fet un acte avui dissabte a la plaça d’Espanya per reivindicar la manca de polítiques juvenils que es duen a terme des de el consistori palmesà. A través d’una jornada lúdica  s’ha reivindicat la manca de polítiques d’habitatge per als joves, un transport urbà deficitari, la poca oferta d’oci existent a la ciutat, la censura de les guies sexuals, etc.

Per exemplificar tot això els Joves d’Esquerra Nacionalista han col·locat a la plaça quatre tendes de campanya i diverses pancartes en les que es podia llegir: “Futur Jove? Futur negre a la ciutat de Palma”, “On són els habitatges socials per a joves?”, “On són les sales d’assaig per a concerts i espais habilitats per els skaters?”, “On són les sales de reunió per a entitats?”, “On és el transport nocturn?”. També s’hi podia veure una balança, en la que a una banda s’hi podia llegir: Cirer, ciment” i que estava carregada d’euros i a l’altra “Polítiques de joventut” la qual era buida.

El portaveu dels joves del PSM de Ciutat, Antoni Noguera, ha comentat que “ d’una vegada per totes s’han de fer polítiques integrals per joves que donin pas a un projecte de vida digne. El temps de les promeses incomplides s’ha acabat i volem respostes a les nostres inquietuds”.

L’acte ha estat seguit amb expectació per la multitud de gent que passejava per la plaça al matí i que ha donat mostres de suport als joves. Entre els membres del PSM que han assistit a l’acte destaquen els regidors de l’Ajuntament de Palma, Pere Muñoz i Maria Costa i la Vicepresidenta del PSM, Nanda Ramon.

ť
       El portaveu dels joves del PSM de Ciutat, Antoni Noguera, ha comentat que “d’una vegada per totes s’han de fer polĂ­tiques integrals per joves que donin pas a un projecte de vida digne".

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: